Over ons

Wie zijn wij?

iPhone 5 Nieuws is een initiatief van enkele jonge iPhone junkies. Wij zijn elke dag bezig met onze iPhone ‘verslaving’, en houden alle nieuwtjes bij! We zoeken het internet constant af naar nieuwtjes en tips over de iPhone. Dit willen we natuurlijk niet allemaal voor onszelf houden, en mede daarom zijn we iPhone 5 Nieuws begonnen!

Op deze site willen we al het nieuws rond de iPhone 5 verzamelen. Wanneer komt hij (zij?), wat kan die allemaal, hoeveel gaat hij kosten.. Houd ons dus in de gaten, zodra er ook maar iets bekend is zullen wij dit als eerste proberen te laten weten!

Ook zullen we geregeld leuke onderzoekjes over de iPhone 5 naar buiten brengen. Zolang hij er nog niet is, is het natuurlijk raden naar de functies, het ontwerp, de prestaties. Wij zullen proberen hier als eerste een beetje duidelijkheid over te verschaffen!

Ben jij ook helemaal gek van de iPhone en houd je van stukjes schrijven? Dat komt dan goed uit, we zijn nog op zoek naar een extra iPhone blogger. Neem eens een kijkje bij vacatures, of neem contact met ons op!